icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Guardian Skumrengöring 500ml har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Guardian

Guardian Skumrengöring 500ml


195 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Guardian skumrengöring är speciellt framtagen för att rengöra alla typer av textilier och kan även användas på mattor. 

Produkten avlägsnar effektivt fläckar från kaffe, rödvin, läsk, sylt, frukter, bär och liknande. Spraya direkt på fläcken och massera sedan in skummet i tyget med rena fingrar (använd om nödvändigt luddfri trasa eller en mjuk svamp). Låt "vila" i ungefär 2 minuter, följt av att torka av med en mjuk trasa med rent vatten. För svåra fläckar upprepa behandlingen och låt skummet "vila" i 6-8 minuter innan du torkar av.

 

Volym: 500ml

 

Av miljöhänsyn så är Guardian skumrengöring framställd med kolsyra som drivgas, innehåller inga lösningsmedel och är fullt biologiskt nedbrytningsbart.

 

 

Varumärke Guardian
Färg Grå
Guardian

Guardian

Guardian tillverkar och marknadsför vård och underhållsprodukter för möbler och textilier och har i sitt sortiment ett medel för alla material. Guardians målsättning är att erbjuda ett högkvalitativt och miljöriktigt medel för alla typer av material. Tillverkningen sker i Danmark under sträng kontroll och inga kompromisser görs i kvalitet eller miljöpåverkan. Inga av produkterna innehåller silikoner och alla sprayflaskor har kolsyra som drivgas. En stor del av Guardians produkter bär det Danska inneklimat emblemet som utfärdas av Danska teknologiska institutet. Alla möbler och textilier behöver vårdas och med rätt vård och underhåll kan materialet behålla sina ursprungliga egenskaper. Helt enkelt så förlängs livslängden på din möbel, matta eller textilier.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.