Gripsholm Vintage Örngott EKO Ash Rose 50x60 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Gripsholm

Gripsholm Vintage Örngott EKO Ash Rose 50x60


99 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Detta härliga örngott från Gripsholm är stilrent samt vintage-tvättat som passar perfekt som en större, extra kudde. Örngottet är sytt i 100% ekologisk bomull som även är GOTS märkt. Örngottet har en liten, söt vinge som omger hela kudden. 


Örngottet har en underbar, organisk look med sin vintage-tvättade yta. Det är oerhört mjukt samt skönt och har även en härlig rosa färg som passar in i majoriteten av sovrum. Klä din säng med underbara härligheter, som detta örngott, från Gripsholm.

Varumärke Gripsholm
Storlek 50 x 60 cm
Material 100% bomull
Färg Rosa
Material Bomull

  

Mått: 50 x 60 cm. 

Gripsholm

Gripsholm

Gripsholm Collection är ett varumärke som står för hög kvalitet, med ett brett sortiment inom hemtextil. Gripsholm utformar tillsammans med svenska designers ett heltäckande koncept för badrummet, sovrummet och köket. Gripsholms produkter följer de svenska hantverkstraditionerna och tillverkas med stor hänsyn till miljö vid val av material och tillverkning.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.