Globen Lighting Soho Taklampa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Globen Lighting

Globen Lighting Soho Taklampa


5 995 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Denna magnifika taklampa för tankarna till New York, närmare bestämt SoHo på Manhattan. Detta område vars rika kulturliv och exklusiva kändistäta bostadskvarter har gett inspiration till att skapa en lampa som tar för sig i rummet och som utstrålar exklusivitet såväl som originalitet. Sohos ram är gjord i metall i färgen borstad mässing och levereras med 208 stycken glasstavar och en instruktion för hur dessa ska monteras för att skapa det vackra mönstret i olika nivåer. Lampan har en 120 cm lång transparent kabel, 4 vajrar för att stabilisera och hängas rakt samt takkopp i mässingfärgad metall.


Bredd: 60 Djup: 60 Höjd: 33 (cm)


Varumärke Globen Lighting
Färg Mässing
Material Glas, Metall
Storlek (ØxH): 60 x 33 cm
Ljuskälla 16 x G9 Max 18W
Globen Lighting

Globen Lighting

Globen Lighting firar snart 30 år och är mer kreativa än någonsin. 1984 grundandes bolaget av Anders Hall i Svenljunga och är idag ett framgångsrikt familjeägt företag som erbjuder ett stort sortiment av modern belysning för alla hem och miljöer!

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.