Globen Lighting Polaris Taklampa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Globen Lighting

Globen Lighting Polaris Taklampa


12 495 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar

Likt en lysande stjärna skiner taklampan Polaris från Globen Lighting vackert i ditt hem. Med inspiration från astrologi påminner lampan om ett storslaget eldklot då den är tänd medan släckt ser lampan ut att vara dekorerad med istappar. Taklampan består av en rund kropp i metall med en finish i borstad mässingsfärg. Med denna levereras 82 stycken transparenta prismor i plast som enkelt skruvas fast på förmonterade gängor. Kommer med en 250 cm lång transparent kabel med tillhörande vajer för upphängning.

 

Polaris behöver 14 stycken ljuskällor. Var god notera att ljuskällor medföljer ej.

Varumärke Globen Lighting
Färg Mässing
Material Metall
Storlek (BxDxH): 70 x 70 x 72 cm
Ljuskälla 14xE14 Max 40W
Globen Lighting

Globen Lighting

Globen Lighting firar snart 30 år och är mer kreativa än någonsin. 1984 grundandes bolaget av Anders Hall i Svenljunga och är idag ett framgångsrikt familjeägt företag som erbjuder ett stort sortiment av modern belysning för alla hem och miljöer!

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.