icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Garden Stol Vit 4-Pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Garden Stol Vit 4-Pack


2 790 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Mer från: RGE Matstolar

Ett 4-pack Garden matstolar som har en stilren design och passar till alla sorters matbord. Stolarna har en skön tyngd som saknas i enklare stolar då del av materialet är glasfiber.

Stolarna är stapelbara och är därför väldigt praktiska och lätta att ställa undan och plocka fram.

 

Material: Polypropylene
Färg: Vit
 
Detaljerade mått:
Sits höjd 45 cm
Sits djup 45 cm
Ryggstödets höjd 36 cm

 

 

 

 

 
Varumärke RGE
Färg Vit

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.