icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Garden Design Woodstock Bordsförlängning 100x50 cm - 2-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Garden Design

Garden Design Woodstock Bordsförlängning 100x50 cm - 2-pack


1 495 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Förlängningssskiva som används för att förlänga ditt utebord med 50 cm på vardera sida. Förlägningsskivan är i tillverkad i furu och passar till borden Milton och Windsor i färg och material. 

 

Observera att förlängningsskivan säljs i 2-pack. Med hjälp av dessa kommer ditt utebord gå från att erbjuda 6 sittplatser till 10 sittplatser. 

 

Mått
Bredd x Längd: 100 x 50 cm

Varumärke Garden Design
Färg Grå
Material Trä

Garden Design

Garden Design har över 20 års erfarenhet av att tillverka möbler, både för inomhus- och utomhusbruk. Garden Designs möbler är i huvudsak tillverkade av högkvalitativt furu men företaget erbjuder även möbler i ek, metall och rostfritt stål. Möblerna erbjuder en optimal hållbarhet och kräver minimal skötsel, något som uppskattas av en stor majoritet av kunderna.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.