icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Garden Design Vaxholm Stol Vitlaserad Furu - 4-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Garden Design

Garden Design Vaxholm Stol Vitlaserad Furu - 4-pack


4 595 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Vaxholm stol har en klassisk design och passar utmärkt vid de flesta uteplatser. Stolen är tillverkad av en mix mellan vitlaserad furu och metall. Denna mix ger stolen ett skönt gung som gör att du kan sitta i dessa stolar länge utan att tröttna.

Stolarna är även stapelbara för att uppta minimalt med plats vid förvaring.

Vitlaserad furu är ett material av väldigt hög kvalité och med rätt skötsel kommer du kunna njuta av denna matgrupp i många år framöver. 

 Bredd: 67 cm
Djup: 50 cm
Höjd 94 cm
Sitthöjd: 43 cm

Observera att stolen levereras i 4-pack! 


Varumärke Garden Design
Färg Vit
Material Furu
Material Trä
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 67 x 50 x 88 cm

Garden Design

Garden Design har över 20 års erfarenhet av att tillverka möbler, både för inomhus- och utomhusbruk. Garden Designs möbler är i huvudsak tillverkade av högkvalitativt furu men företaget erbjuder även möbler i ek, metall och rostfritt stål. Möblerna erbjuder en optimal hållbarhet och kräver minimal skötsel, något som uppskattas av en stor majoritet av kunderna.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.