• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Garden Design Rosenborg Soffa - Vitlaserad Furu

Leveranstid: 3-5 veckor
1 795 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Rosenborg är en stilren och bekväm möbel från Garden Design. Soffan har en mjuk design och passar bra i dem flesta miljöer. Soffan går utmärkt att använda separat i trädgården eller tillsammans med ett bord för att på så vis skapa en matplats vid uterummet eller uteplatsen. 

Rosenborg är tillverkad av svensk vitlaserad furu. Detta är ett material med hög kvalité och med rätt underhåll så kommer du att kunna njuta av möbeln i många år framöver.

Observera att kuddarna ej ingår!

Soffan kräver viss montering.

Mått soffa
Längd x Bredd x Höjd: 132 x 47 x 81 cm 
Sitthöjd: 42 cm 
 

Skötselråd
Denna möbel är tillverkad av furu. Eftersom trä är ett levande material som reagerar på fukt så kan sprickbildningar uppstå i träets yta. Dessa sprickor är dock endast ytliga och påverkar således inte möbelns hållfasthet eller funktion. Då träet är levande kan kåda tränga fram vid kvistarna. Denna klåda går dock att skrapa bort försiktigt när den väl har stelnat. Det kan ibland uppstå gula fläckar vid kvistarna. Dessa fläckar kommer dock att blekas ned av solljuset.

Vitlaserade möbler som står under bar himmel bör skyddas så gott det går mot regn och annan fukt. Möblerna bör tvättas och torkas av regelbundet, helst med ett milt rengöringsmedel. Utomhusmöbler som står under bar himmel kommer med tiden att brytas ner av vind och väder vilket gör att möblerna kan behöva målas om efter några år.

Innan möblerna ställs undan för vintern bör de tvättas och torkas noggrant. Möblerna ska helst förvaras inomhus, svalt och ej för torrt. Om möblerna förvaras ute bör de skyddas mot regn och snö så gott som möjligt för att förlänga livslängden. 

Specifikationer

Leveranstid 3-5 veckor
Varumärke Garden Design
Färg Vit
Material
Ljuskälla
Tillval (köpes separat)

Leverans

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating