icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Garden Design Newport Fotpall - Vitlaserad Furu har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Garden Design

Garden Design Newport Fotpall - Vitlaserad Furu


595 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

En stilren och bekväm fotpall som passar utmärkt till Newport solstol från Garden Design. Fotpallen har en böjd båge för att erbjuda maximal komfort och avslpanning i benen. Med hjälp av denna fotpall kommer Newport solstol till bäst användning!

Fotpallen är tillverkad i svensk vitlaserad furu. Detta är ett material av mycket hög kvalité och med rätt skötsel kommer du kunna njuta av denna fotpall i många år framöver. 

Fotpallen kräver viss montering.

Mått fotpall
Bredd x Djup x Höjd: 46 x 53 x 33 cm

Varumärke Garden Design
Färg Vit
Material Trä

Garden Design

Garden Design har över 20 års erfarenhet av att tillverka möbler, både för inomhus- och utomhusbruk. Garden Designs möbler är i huvudsak tillverkade av högkvalitativt furu men företaget erbjuder även möbler i ek, metall och rostfritt stål. Möblerna erbjuder en optimal hållbarhet och kräver minimal skötsel, något som uppskattas av en stor majoritet av kunderna.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.