• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Garden Design Kungshamn Solstol - Vitlaserad Furu

Leveranstid: 3-5 veckor
2 995 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Kungshamn är en stilren och komfortabel solstol från Garden Design. Solstolen är väldigt praktisk då den har utdragbart fotstöd för att erbjuda ultimat komfort. Tack vare den härliga designen och komforten har Kungshamn solstol blivit en favorit bland många. Den vitlaserade ytan gör att stolen lätt kan matchas med många andra utemöbler för att skapa kompletta utegrupper.

Stolen är tillverkad i svensk vitlaserad furu. Ett material av hög kvalité som med rätt skötsel gör att du kan njuta av denna solstol i många år framöver. 

Stolen kräver viss montering.

Mått stol
Bredd x Djup x Höjd: 69 x 88/140 x 87 cm

Sitthöjd: 35 cm

Skötselråd
Denna möbel är tillverkad av furu. Eftersom trä är ett levande material som reagerar på fukt så kan sprickbildningar uppstå i träets yta. Dessa sprickor är dock endast ytliga och påverkar således inte möbelns hållfasthet eller funktion. Då träet är levande kan kåda tränga fram vid kvistarna. Denna klåda går dock att skrapa bort försiktigt när den väl har stelnat. Det kan ibland uppstå gula fläckar vid kvistarna. Dessa fläckar kommer dock att blekas ned av solljuset.

Vitlaserade möbler som står under bar himmel bör skyddas så gott det går mot regn och annan fukt. Möblerna bör tvättas och torkas av regelbundet, helst med ett milt rengöringsmedel. Utomhusmöbler som står under bar himmel kommer med tiden att brytas ner av vind och väder vilket gör att möblerna kan behöva målas om efter några år.

Innan möblerna ställs undan för vintern bör de tvättas och torkas noggrant. Möblerna ska helst förvaras inomhus, svalt och ej för torrt. Om möblerna förvaras ute bör de skyddas mot regn och snö så gott som möjligt för att förlänga livslängden. 

Specifikationer

Leveranstid 3-5 veckor
Varumärke Garden Design
Färg Vit
Material
Ljuskälla
Tillval (köpes separat)

Leverans

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating