icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Garden Design Hammockskydd - 210x132 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Garden Design

Garden Design Hammockskydd - 210x132 cm


1 295 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: Leverans under v.35

Ett möbelskydd i polyester rekommenderas starkt för att förlänga livslängden på din hammock. Vi rekommenderar att skyddet används framförallt för att skydda hammocken mot regn men de som vill värna om sina möbler lite extra kan använda skyddet även vid lite regn och starka vindar.

Detta hammockskydd passar till Garden Designs hammock Pelle. 

Material: Polyester

Mått hammockkydd
Bredd x Djup x Höjd: 210 x 132 x 145 cm

Varumärke Garden Design
Färg Grå
Material Polyester
Garden Design

Garden Design

Garden Design har över 20 års erfarenhet av att tillverka möbler, både för inomhus- och utomhusbruk. Garden Designs möbler är i huvudsak tillverkade av högkvalitativt furu men företaget erbjuder även möbler i ek, metall och rostfritt stål. Möblerna erbjuder en optimal hållbarhet och kräver minimal skötsel, något som uppskattas av en stor majoritet av kunderna.

Leveranstid Leverans under v.35
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.