icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Garden Design Hammockskydd - 210x132 cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Garden Design

Garden Design Hammockskydd - 210x132 cm


1 295 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Ett möbelskydd i polyester rekommenderas starkt för att förlänga livslängden på din hammock. Vi rekommenderar att skyddet används framförallt för att skydda hammocken mot regn men de som vill värna om sina möbler lite extra kan använda skyddet även vid lite regn och starka vindar.

Detta hammockskydd passar till Garden Designs hammock Pelle. 

Material: Polyester

Mått hammockkydd
Bredd x Djup x Höjd: 210 x 132 x 145 cm

Varumärke Garden Design
Färg Grå
Material Polyester

Garden Design

Garden Design har över 20 års erfarenhet av att tillverka möbler, både för inomhus- och utomhusbruk. Garden Designs möbler är i huvudsak tillverkade av högkvalitativt furu men företaget erbjuder även möbler i ek, metall och rostfritt stål. Möblerna erbjuder en optimal hållbarhet och kräver minimal skötsel, något som uppskattas av en stor majoritet av kunderna.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.