• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Garden Design Flipper Hopfällbar Stol Vitlaserad Furu - 2-pack

Leveranstid: 3-5 veckor
2 995 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Flipper är en hopfällbar stol i klassisk design. Stolen erbjuder en enorm komfort och kan enkelt matchas med andra möbler som är tillverkade i liknande design. Flipper är hopfällbar för att uppta minimalt med plats vid förvaring eller för att enkelt kunna tas med på picknicken.

Flipper är tillverkad i svenskt vitlaserad furu. Stolen är tillverkat av material av mycket god kvalité och med rätt skötsel kommer du kunna njuta av denna stol i många år framöver.

Matcha gärna med Flipper hopfällbart bord för att skapa en komplett uteplats. 

OBS! Stolen säljes i 2 pack! Priset avser båda stolarna.

Mått stol
Bredd x Djup x Höjd: 44 x 60 x 90 cm
Sitthöjd: 47 cm
 

Skötselråd
Denna möbel är tillverkad av furu. Eftersom trä är ett levande material som reagerar på fukt så kan sprickbildningar uppstå i träets yta. Dessa sprickor är dock endast ytliga och påverkar således inte möbelns hållfasthet eller funktion. Då träet är levande kan kåda tränga fram vid kvistarna. Denna klåda går dock att skrapa bort försiktigt när den väl har stelnat. Det kan ibland uppstå gula fläckar vid kvistarna. Dessa fläckar kommer dock att blekas ned av solljuset. 

Vitlaserade möbler som står under bar himmel bör skyddas så gott det går mot regn och annan fukt. Möblerna bör tvättas och torkas av regelbundet, helst med ett milt rengöringsmedel. Utomhusmöbler som står under bar himmel kommer med tiden att brytas ner av vind och väder vilket gör att möblerna kan behöva målas om efter några år.

Innan möblerna ställs undan för vintern bör de tvättas och torkas noggrant. Möblerna ska helst förvaras inomhus, svalt och ej för torrt. Om möblerna förvaras ute bör de skyddas mot regn och snö så gott som möjligt för att förlänga livslängden. 

Specifikationer

Leveranstid 3-5 veckor
Varumärke Garden Design
Färg Vit
Material
Ljuskälla
Tillval (köpes separat)

Leverans

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating