icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Garden Design Calcutta Solstol - Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Garden Design

Garden Design Calcutta Solstol - Grå


1 495 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Calcutta är en modern solstol med en unik design. Stolens form och detaljer gör att den sticker ut ur mängden. Former ger dig samtidigt en otrolig komfort som gör att du aldrig kommer vilja resa dig ur denna stol. Den gråa färgen och stolens form gör att den passar lika bra i uterummet som på uteplatsen.

Calcutta är tillverkad av svenskt furu. Detta är ett väldigt tåligt material och med rätt underhåll kommer du kunna njuta av denna stol många år framöver. 
 

Storlek stol
Bredd x Djup x Höjd: 82/60 x 94 x 100 cm
Sitthöjd: 40 cm 

Varumärke Garden Design
Färg Grå
Material Trä
Garden Design

Garden Design

Garden Design har över 20 års erfarenhet av att tillverka möbler, både för inomhus- och utomhusbruk. Garden Designs möbler är i huvudsak tillverkade av högkvalitativt furu men företaget erbjuder även möbler i ek, metall och rostfritt stål. Möblerna erbjuder en optimal hållbarhet och kräver minimal skötsel, något som uppskattas av en stor majoritet av kunderna.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.