• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Garden Design Brooklyn Soffa - Vitlaserad Furu

Leveranstid: 3-5 veckor
4 295 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Brooklyn är en riktig klassiker. Denna version av Brooklyn är extremt rymlig och kan rymma 3 personer samtidigt som soffan fortfarande erbjuda plats. Soffan har en klassisk design som aldrig går ur tiden, något som gör att den enkelt kan matchas ihop med andra möbler i vitlaserad furu.

Brooklyn är tillverkad av material med hög kvalité och med rätt underhåll så kommer du att kunna njuta av möbeln i många år framöver.

Observera att kuddarna ej ingår!

Soffan kräver viss montering.

Mått soffa
Längd x Bredd x Höjd: 193 x 68 x 82 cm
Sitthöjd: 43 cm 
 

Skötselråd
Denna möbel är tillverkad av furu. Eftersom trä är ett levande material som reagerar på fukt så kan sprickbildningar uppstå i träets yta. Dessa sprickor är dock endast ytliga och påverkar således inte möbelns hållfasthet eller funktion. Då träet är levande kan kåda tränga fram vid kvistarna. Denna klåda går dock att skrapa bort försiktigt när den väl har stelnat. Det kan ibland uppstå gula fläckar vid kvistarna. Dessa fläckar kommer dock att blekas ned av solljuset.

Vitlaserade möbler som står under bar himmel bör skyddas så gott det går mot regn och annan fukt. Möblerna bör tvättas och torkas av regelbundet, helst med ett milt rengöringsmedel. Utomhusmöbler som står under bar himmel kommer med tiden att brytas ner av vind och väder vilket gör att möblerna kan behöva målas om efter några år.

Innan möblerna ställs undan för vintern bör de tvättas och torkas noggrant. Möblerna ska helst förvaras inomhus, svalt och ej för torrt. Om möblerna förvaras ute bör de skyddas mot regn och snö så gott som möjligt för att förlänga livslängden. 

Specifikationer

Leveranstid 3-5 veckor
Varumärke Garden Design
Färg Vit
Material
Ljuskälla
Tillval (köpes separat)

Leverans

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating