icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

GANT Home Sateen Underlakan har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
GANT Home

GANT Home Sateen Underlakan


795 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Sateen är ett exklusivt underlakan från GANT Home i 100% egyptisk bomull. Underlakanet har en hög trådtäthet vilket bidrar till en mjuk och inbjudande känsla samtidigt som det gör att produkten från en längre livslängd. 

 

Underlakanet finns i måtten 180x260 cm och 260x260 cm för att passa både enkelsängar och dubbelsängar. 

 

Övrigt

- Trådtäthet: 300 TC

Material Bomull
Varumärke GANT Home
Färg Vit
Storlek 180 x 260, 260 x 260 cm
Material 100% bomull
Tvättråd Tvättas i 60 grader med liknande färger.

GANT Home

GANT är ett internationellt livsstilsmärke grundat av Bernard Gant 1949 i New Haven, USA. GANT Home erbjuder välgjorda textilier i förstklassig kvalitet för hemmet. Produkterna inspireras av en klassisk, avslappnad östkuststil med marina och jordnära färger. Dem erbjuder allt från sköna lakan i egyptisk bomulls satin till produkter för det dukade bordet. Gant Home utstrålar en känsla av klass och stil som kännetecknar samtliga produkter.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras fraktfritt till dig med Postnord och skickas till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.