icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Fridnäs Hörnsoffa Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
SleepoHome

Fridnäs Hörnsoffa Grå


11 995 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor

Fridnäs har klassisk design med hög rygg och ordentliga sittplymåer för hög sittkomfort. Komforten är medelfast. Träramen är av plywood för högsta kvalité och stabilitet. Soffan har 3+2 sittplatser och du väljer själv vilken sida av hörndelen som ska ha 3 respektive 2 sittplatser. Soffan levereras inte färdigmonterad. 

 

Fridnäs hörnsoffa är klädd med Inari tyg. Inari är tillverkat i 100% polypropen. Detta skapar ett tyg i konstfibrer med väldigt låg vikt men extrem slitstyrka och lång livslängd. Inari är ett följsamt tyg som erbjuder en härlig sitt- och liggkomfort. Tyget är dessutom lätt att underhålla och tål handtvätt samt kemtvätt. Inari tyget har en slitstyrka på 49 000 Martindale och en Pilling kapacitet mot noppor på 4 av 5. 

 

Soffan går dock att få i fler färger och tyger, kontakta gärna vår kundtjänst för tygprover.

Varumärke SleepoHome
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 233 x 288/95 x 104 cm
Sitthöjd 44 cm
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 35 kg/m³
Stomme Trä & Plywood
Slitstyrka tyg 49 000 Martindale
Färg Grå
Ben Träben

Fridnäs

 

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.