icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Företagsmöbler

Företagsmöbler

Sleepo kan erbjuda ett stort sortiment av soffor, fåtöljer, bäddsoffor, sängkläder, kuddar, täcken, stolar, bord, sängbord, byråer och övriga möbler till bra kvalité och priser. Vi samarbetar med några av Sveriges mest kända varumärken och har även ett tätt samarbete med ett flertal möbelfabriker i både Sverige och i Europa. Det gör att vi kan erbjuda ett brett sortiment av allt från soffor, sängar, sängkläder, bord och stolar till lampor och heminredning. I våra fabriker kan vi tillverka alla typer av stoppade möbler klädda i tyg som är godkända enligt the Cigarette and Match test B5852.

Företagsmöbler som passar alla

Vi hjälper gärna till och skräddarsyr möbelpaket som passar för företag, campingar, konferenshotell och hotell mm. Hör av dig till Magnus så hjälper han dig på bästa sätt!

Försäljningsansvarig

Magnus Spanos
E-post: magnus@sleepo.se
Tel: 0704 075 664

Är du intresserad av sängar för företag? T.ex. hotellsängar så hittar du mer information här: Hotellsängar