icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Flexa Play Bord Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Flexa Play

Flexa Play Bord Vit


699 kr

Rek pris: 999 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar
Mer från: Rea Barn Barnmöbler

Rundt lekbord i trä och blir en fin inredningsdetalj i barnrummet. Bordets rundade former och mjuka färger ger en varm och personlig känsla till barn rummet.

Flexa är specialiserade på skandinavisk design och tillverkning av inredning till barn. Alla produkter är säkert utformade och anpassade för att kunna växa med barnet.

 

Material: Ask.

Storlek (ØxH): 60x47 cm.

Matchande pallar finns att köpa till separat.

Varumärke Flexa Play
Färg Vit

Flexa

Flexa är specialiserade på skandinavisk design och tillverkning av inredning till barn. Alla produkter är säkert utformade och anpassade för att kunna växa med barnet. I sortimentet finner du spjälsängar, juniorsängar, pallar, förvaringslådor och vägghyllor.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.