icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Fatboy RockCoco har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Fatboy

Fatboy RockCoco


4 669 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar
Mer från: Fatboy Lampor Taklampor

Rockcoco från Fatboy är en transparant taklampa som gör sig lika väl inomhus som utomhus. Lampan ger ifrån sig ett varmt LED sken som gör att både inne- och utemiljön får en mysig stämning när lampan hängs upp. Rockcoco lampan har dessutom en trådlös dimmer som gör att du kan juster ljussättningen från upp till 10 meters avstånd.  

 

Skötselråd: Smuts- och fuktavvisande. För regöring torka av med en fuktig trasa.


- Vikt: 6 kg

- Material: Polycarbonat


Varumärke Fatboy
Färg Transparent
Storlek (BxH): 68 x 62 cm

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.