Fatboy Refill 100 L har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Fatboy

Fatboy Refill 100 L


569 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

100 L påfyllningspåse med EPS kulor från Fatboy. Passar till alla Fatboy's produkter som använder sig av EPS fyllning, dock rekomenderas 100 L till Junior puffarna. Vid intensiv användning av Fatboy's sittpuffar kan EPS kulorna minska i storlek över tid och kan behövas bytas ut. Istället för att köpa en ny sittpuff kan påfyllningspåsar användas för att fräscha upp puffens innerhåll! Du väljer själv hur mycket eller lite du vill fylla på med!


Varumärke Fatboy
Storlek 100 L
Färg Vit
Material EPS Kulor

För att fylla på öppna din Fatboy sittpuff och klipp av ett hörn av refill påsen, häll i valfri mängd i sittpuffen. Blir EPS kulor över kan dessa förvaras och användas vid ett annat tillfälle. Sedan är det bara att stänga puffen igen och njuta såklart!


Fatboy Refill finns även i storlek 350 L. 

Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.