icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Fatboy Original Stonewashed Sittpuff Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Fatboy

Fatboy Original Stonewashed Sittpuff Grå


2 199 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar

Original Sittpuff är den klassiska sittpuffen från Fatboy. En möbel som blivit välkänd och som när den introducerades 2002 snabbt blev en favorit bland kunder i alla åldrar. Tack vare dess generösa storlek ger den en underbart skön komfort. Sittpuffen är mångsidig då du själv väljer hur du vill använda den, sitta, ligga, mysa eller leka, allt går lika bra med en Original Sittpuff från Fatboy. 

The Original sittpuff har med tiden blivit något av en modern klassiker. Sittsäcken är anpassad för såväl stora som små och passar utmärkt till all slags inredning då den finns i en mängd färger. Vid rengöring av säcken kan man torka av den försiktigt med en fuktig trasa. 

Teknisk information
- Mått: 180 x 140 cm, 360L
- Vikt: 7 kg
- Material: 100% bomull
- Användning: Inomhusbruk! Se Original Outdoor om du önska använda din fatboy utomhus.

Varumärke Fatboy
Storlek 140 x 180 cm
Färg Grå
Material 100% bomull
Material Bomull
Tvättråd Maskintvätt 30C, tvättas med insidan ut
Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.