Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Anthracite har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Fatboy

Fatboy Original Slim Teddy Sittpuff Anthracite


1 999 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

Original Slim Teddy är en sittpuff från Fatboy. Den här sittpuffen är lite smalare än Original och är även klädd i ett riktigt mjukt och härligt teddy-tyg som känns som en kram från en teddybjörn. Original Slim passar perfekt för att sitta, ligga och lounga, plus är super bekväm att mysa på. Tyget är gjort i 100% polyester.

Varumärke Fatboy
Storlek (LxB): 155 x 120 cm
Färg Grå
Material Polyester

Sittpuffen är designad för att användas inomhus och bör aldrig placeras utomhus. Passar perfekt i vardagsrummet och sovrummet för en extra mysig plats. Sittpuffen rymmer 260 liter.


Vikt: 5.5 kg


Användarinformation: Placera inte produkten i, på eller i närheten av en värmekälla som t.ex. golvvärme, ett glasparti (fönster eller skjutdörr) eller en vägg som är uppvärmd av solen. Detta kan orsaka skada på ytan som produkten står på. Dessutom kan produktens tyg skadas och bli knöligt och ojämnt.

 

Skötselråd: Använd en våt trasa och rengör genom att klappa försiktigt med den.

 


Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.