Fatboy Original Floatzac Sittpuff Stripe Anthracite har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Fatboy

Fatboy Original Floatzac Sittpuff Stripe Anthracite


2 569 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Original Floatzac är en härlig sittpuff som du kan använda både på land och i vattnet. Floatzac ger dig det bästa av två världar: den välkända komforten hos en Fatboy® sittsäck plus den uppfriskande känslan av att vara på och i vattnet. Floatzac är fylld med snabbtorkande vattentäta kulor och har ett starkt nät på undersidan för att vatten ska kunna dräneras ut. Den kan användas utomhus och inomhus, både i vattnet och bredvid poolen. Remmarna som justerar sitsen fungerar både som handtag och för att ta i och ut den ur vattnet.


SItpuffen har ett yttrematerial gjort i 50% akryl och 50% PVC och är fylld med EPS (expanderad polystyren). Floatzac sjunker inte, den är UV-resistent, vatten- och smutsavvisande samt smältbeständig. Floatzac är designad för inomhus- och utomhusbruk men bör alltid förvaras inomhus efter användning.


Skötselråd: Tvätta med ljummet vatten och neutral tvål, hängmattan kan även göras ren med blekmedel. 

Varumärke Fatboy
Storlek (LxB): 180 x 134 cm
Färg Grå
Material Akryl
Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.