icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Fatboy Métahlowski Sittpuff Titan har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
Fatboy

Fatboy Métahlowski Sittpuff Titan


2 619 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Mètahlowskis skiner mer än världens superstjärnor, är mjuka och flexibla men samtidigt fasta, precis som det högkvalitativa italienska tyg som de är gjorda av. Mètahlowskis kombinerar stil med ren lathet för att representera dig som bäst. Mètahlowski är helt enkelt en lyxigare version av den så omtyckte sittpuffen the Original! 

Sittsäckar från Fatboy är redan en modern klassiker. Sitt, ligg eller släng dig i den och känn hur den mjuka sittsäcken formar sig efter din kropp. Till dig själv, dina barn eller kanske barnbarn och självklart till familjens mest trofasta kelgrisar.

Låt din fantasi bestämma om du vill sitta, ligga, mysa eller leka!

Mått: 180 x 140 cm

Färg: Titan (Mörkgrå)

Vikt: 7 kg

Material: Polyester och bomull

Endast för inomhusbruk!

Varumärke Fatboy
Storlek 140 x 180 cm
Färg Mörkgrå
Material Polyester/bomull
Tvättråd Torkas av med en fuktig trasa

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.