Fatboy Headdepleck Black har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Fatboy

Fatboy Headdepleck Black


3 399 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Headdepleck är en härlig hängmatta från Fatboy. Denna hängmatta kommer få dig att känna som om du har fullt upp med att göra ingenting. Med en fantastiskomfort ger hängmattan dig en plats för avkoppling hela sommaren. 

 

Headdepleck är tillverkad i ett slitstarkt polyestertyg som är smuts-och vattenavvisande och gör sig därför utmärkt i utemiljö. Notera att hängmattan inte är vattentät och bör därför förvaras inomhus vid regn. För att erbjuda extra komfort så har hängmattan vadderats med 100 % fiberfill av polyesterfiber. Hängmattan kommer med två reglerbara remmar med fästen i zink och gjutjärn. Hängmattan viker du lätt ihop vilket gör den lättare att förflytta. 

  

Maxvikt i hängmatta: 150 kg

(LxBxH): 330 x 138 x 110 cm

Mått hängmatta (LxB): 330 x 138 

Vikt hängmattan: 7.35 kg

Vikt med förpackning: 12.8 kg

 

Skötselråd: Rengör med ljummet vatten och oparfymerad tvål När produkten har utsatts för väta är det viktigt att ta in den för att torka upp. Förvaras inomhus.

Varumärke Fatboy
Storlek (LxB): 245 x 116.5 cm
Färg Svart
Material Polyester
Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.