Fatboy Headdemock Skydd har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Fatboy

Fatboy Headdemock Skydd


1 049 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Detta är ett praktiskt skydd till din Headdemock från Fatboy. Genom att dra skyddet över din hängmatta vid dåligt väder och lättare regn så slipper du bära in hängmattan varje gång vädret skiftar. Skyddet är tillverkat i slitstarkt nylontyg, lätt att dra på och håller din headdemock torr när regnet sveper ner. Skyddet är dessutom lätt att vika ihop och upptar extremt lite plats vid förvaring! 

Kom ihåg att vid extremt dåligt väder så rekommenderar vi att fortfarande ställa in din headdemock för att förlänga livslängden på produkten. 

Efter att skyddet har används bör det torka ordentligt innan du viker ihop det för förvaring. 

Färg: Svart

Vikt: 1,5 kg

Material: Nylogtyg

Varumärke Fatboy
Färg Svart
Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.