icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Fatboy Edison the Grand har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Fatboy

Fatboy Edison the Grand


4 389 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar
Mer från: Fatboy Lampor Golvlampor

Fatboy Edison the Grand är en nytänkande lampa som fungerar lika väl inomhus som utomhus. Lampan har tre olika ljuslägen för att kunna skapa den perfekta stämningen, både inomhus och utomhus. Med en snygg LED-teknik lyser hela lampan från botten till toppen. Ljusstyrkan justeras enkelt med medföljande fjärrkontoll.

Edison the Grand är tillverkad i det robusta materialet polypropen och är väldigt lättskött. Det räcker med att torka av den med en fuktig trasa vid smuts. Hela lampan är fukt-och smutsavvisande vilket gör att den tål utemiljöer.


 

- Sladdlängd: 8 m

 

- Ljuskälla: Ingår

 

- Material: Polypropen

 

- Vikt: 13 kg

 

- LED Kelvin: 2700


Varumärke Fatboy
Färg Vit
Storlek (HxØ): 90x60 cm

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.