icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Fatboy Doggielounge Stor Svart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp till 31/1
Fatboy

Fatboy Doggielounge Stor Svart


1 029 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 7-14 vardagar

Endast det bästa är bra nog för människans bästa vän! Fatboy Doggielounge finns i två olika storlekar för att kunna passa alla hundar. Den mjuka doggieloungen kommer älskas av din hund då fyllningen formas efter kroppsformen för att ge optimal komfort. När du njuter av din stora Fatboy kommer din hund njuta av sin Doggielounge, ett perfekt förhållande mellan husse/matte och deras bästa vän!

Storlek: Stor

Mått (BxDxH): 120 x 80 x 15 cm

Färg: Svart

Material: Nylon med PVC beläggning

Skötselråd: Torka av med en fuktig trasa och lite mild såpa

Endast för inomhusbruk! 

Varumärke Fatboy
Storlek 120 x 80 cm
Färg Svart
Material Nylon
Tvättråd Torkas av med en fuktig trasa och lite mild såpa

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.