Fatboy Doggielounge Dark Grey 80cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Fatboy

Fatboy Doggielounge Dark Grey 80cm


899 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Endast det bästa är bra nog för människans bästa vän! Fatboy Doggielounge finns i två olika storlekar för att kunna passa alla hundar. Den mjuka doggieloungen kommer älskas av din hund då fyllningen formas efter kroppsformen för att ge optimal komfort. När du njuter av din stora Fatboy kommer din hund njuta av sin Doggielounge, ett perfekt förhållande mellan husse/matte och deras bästa vän!

Storlek: Liten

Mått (BxDxH): 60 x 80 x 15 cm

Färg: Mörkgrå

Material: Nylon med PVC beläggning

Skötselråd: Torka av med en fuktig trasa och lite mild såpa

Endast för inomhusbruk! 

Varumärke Fatboy
Storlek 60 x 80 cm
Färg Grå, Mörkgrå
Material Nylon
Tvättråd Torkas av med en fuktig trasa och lite mild såpa
Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.