Fatboy Carpretty Grand Frame Utomhusmatta Off-White 200x290 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Fatboy

Fatboy Carpretty Grand Frame Utomhusmatta Off-White 200x290


3 189 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar
Finns även som:

Carpretty är en stilfull matta från Fatboy som kan användas både inomhus och utomhus. Enkel off-white färg med inramande linjer i svart skapar ett elegant utseende. Vävd struktur som ger mattan en lyxigare finish. Det hållbara, UV-resistenta, vattentåliga polypropylene materialet gör att Carpretty även är idealisk för utomhusbruk och ramar in utemöblerna på ett riktigt fint sätt. Mattan är antistatisk och glidfri samt lättskött och slitstark. Trots mattans robusta kvalitet är den på grund av sin speciella vävmetod underbart mjuk och härlig.


Skötselråd:

- Dammsug regelbundet.

- Placera en fuktig trasa på fläcken och dutta, gnid inte.

- Om fläcken kvarstår rekommenderas professionell tvätt.

Varumärke Fatboy
Storlek (LxBxH): 200 x 290 x 2 cm
Färg Vit
Material Akryl
Material Polyproylene
Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.