Fatboy Buggle-Up Sittpuff Light Grey har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Fatboy

Fatboy Buggle-Up Sittpuff Light Grey


2 999 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar

Fatboy Buggle-Up är en ny version av den så omtyckta sittsäcken the Original. Buggle-Up tillåter dig bland annat att sitta mer upprätt och kan anpassas för att fungera som en soffa för två. Tack vare det slitstarka polyester tyget kan du även njuta av din Buggle-Up både utomhus och inomhus. Ta med dig din rymliga Buggle-Up till stranden eller passa på att njuta av solen i trädgården. 

Buggle-Up är gjord i tålig polyester med en skyddande yta som är vatten-tålig och UV-resistent. Fatboy Buggle-Up är även utrustad med speciella remmar som gör att man enkelt kan anpassa sin sittposition till önskat läge. 

Tänk på att trotts att Buggle-Up är en sittpuff som kan användas utomhus bör du sköta den likt du sköter alla dina utemöbler. Förvara den inomhus när det regnar och torka regelbundet av den med en fuktig trasa. 

Mått: 140 x 190 cm

Färg: Ljusgrå

Vikt: 9 kg

Material: Polyester med PVC beläggning

Skötselråd: Torka av med en fuktig trasa och lite mild såpa. Förvaras inomhus vid regn.  

Varumärke Fatboy
Storlek 140 x 190 cm
Färg Ljusgrå
Material Polyester
Tvättråd Torkas av med en fuktig trasa och lite mild såpa
Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.