Fatboy Bolleke Lampa Light Grey har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Fatboy

Fatboy Bolleke Lampa Light Grey


799 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Bolleke är en sladdlös, portabel och laddbar lampa som passar lika väl hemma som i uterummet. Den simpla designen gör att lampan smälter in i omgivningen och inte drar åt sig uppmärksamhet från övrig inredning. På lampans topp sitter två knappar som snyggt och smidigt smälter in i designen och det mjuka överdraget i silikon. Med hjälp av dessa knappar kan du justera lampans ljusstyrka för att belysningen ska pass perfekt i sammanhanget.

 

Bolleke har tre olika ljusstyrkor och kan lysa i 6 timmar när det lyser på den högsta ljusstyrkan. På den svagaste ljusstyrkan kan den lysa i hela 24 timmar! Lampan är tillverkad i det robusta materialet polypropen och är väldigt lättskött. Det räcker med att torka av den med en fuktig trasa vid smuts. 

 

- Material: Plast och silikon

- Vikt: 1 kg

- LED Kelvin: 2700

Varumärke Fatboy
Färg Ljusgrå
Storlek Diameter: 20 cm

 
Fatboy

Fatboy

Se till enkelheten och de vackra formerna och addera sedan de glada färgerna samt naturalistiska mönster och du har en Fatboy. Fatboy tillverkar produkter för alla familjens medlemmar – från barn till vuxna och naturligtvis husdjur. Sittsäcken Fatboy the original från 2002 är så populär i många hem att det har blivit en modern klassiker.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.