icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Family U-Soffa Höger Beige, 325cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
SleepoHome

Family U-Soffa Höger Beige, 325cm


6 995 kr

Rek pris: 9 995 kr

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar

Family U-soffa är en stor och rymlig soffa som passar in i alla hem. Det här är modellen för dig som vill ha en rymlig soffa där alla ska sitta bekvämt. Med en divan-del och ett öppet avslut kan soffan både placeras mot ett hörn eller mitt i ert vardagsrum. Dom lösa ryggkuddarna kan du placera fritt i soffan.

U-soffa Höger har divandelen (140 cm djup) till höger och den öppna delen (200 cm djup) till vänster när du sitter i soffan.

Sitsen har en kombination av kallskum och polyestervadd som ger sittkuddarna en behaglig, medelfast komfort - bekväma utan att tappa formen. Soffans ryggplymåer är fyllda med bollfiber av syntet för att vara följsamma samtidigt som de erbjuder skön stadga.

Stommen är av massivt trä och masonit för att göra soffan riktigt stabil och hållbar. Soffan har slitstark klädsel som är helt avtagbar på både sitt- och ryggkuddar och kan tvättas i upp till 30 grader, för en enkel renhållning.

 

Specifikationer
- Komfort: Medelfast
- Bredd: 325 cm.
- Maxdjup: 200 cm.
- Divandjup: 140 cm.
- Tyg: Polyeter (Inari).
- Tygfärg: Ljusbeige.
- Stomme: massiv träram & masonit.
- Ben: 5 cm höga ben i valnötsträ.
- Sittplymå: Kallskum med volymvikt på 35 kg/m³, 16 cm tjockt, svept med polyestervadd 250 g/m².

Varumärke SleepoHome
Färg Beige
Ben Träben
Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.