icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Ethimo Sand Solsäng Teak/White har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Ethimo

Ethimo Sand Solsäng Teak/White


16 895 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar
Mer från: Ethimo Solstolar

Elegant och stilren solsäng ur Sand kollektionen. Solsängen är ställbar i fyra lägen och har hjul för att enkelt kunna flyttas runt till önskat läge. En snygg och otroligt bekväm vit, vattenavvisande, dyna ingår. Solsängen är tillverkad teak som både är snyggt och slitstarkt. 

- Material: Teak
- Mått (LxBxH): 205 x 69 x 32 cm
- Vikt: 37 kg
- Hjul: Ja
- Vit, vattenavvisande, dyna ingår. 

Varumärke Ethimo
Färg Teak
Material Trä
Ethimo

Ethimo

Ethimo hämtar sin inspiration från de typiska färger och element som kännetecknar det italienska landskapet och som omger företagets verksamma plats. Det azurblå havet, stränderna, olivlundarna och inte minst de egna vackra pion-odlingarna. Design, komfort och allra högsta kvalitet i kombination med naturmaterial, miljö och hållbarhet står i fokus.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.