icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Ethimo Ocean Runt Bord Ø120 - Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Ethimo

Ethimo Ocean Runt Bord Ø120 - Vit


12 200 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar
Mer från: Utebord Ethimo Bord

Detta runda bord ur Ocean kollektionen kan användas både som middagsbord och cafébord. Border har ett hål för parasoll ifall man önskar skugga under dagen. Ocean runt bord har plats för ca 6 personer vid en middag. Detta bord passar med många varianter av stolar, matcha gärna med din favorit för att få en komplett uteplats. 

Alla möbler i serien Ocean är tillverkade i Aluminium. All metall som Ethimo använder är behandlade för att säkerställa rostfrihet, optimal kvalité och bästa möjliga hållbarhet vid använding utomhus. När möblerna har färgats har Ethimo använt sig av färg som är anpassad för använding utomhus och som är fri från alla giftiga metaller.
 

- Runt matbord
- Material: Aluminium
- Mått (DxH): 120 x 75 cm
- Antal sittplatser: 6 st
- Hål för parasoll

Fler utemöbler ur serien Ocean hittar du här!


Varumärke Ethimo
Färg Vit
Material Aluminium
Ethimo

Ethimo

Ethimo hämtar sin inspiration från de typiska färger och element som kännetecknar det italienska landskapet och som omger företagets verksamma plats. Det azurblå havet, stränderna, olivlundarna och inte minst de egna vackra pion-odlingarna. Design, komfort och allra högsta kvalitet i kombination med naturmaterial, miljö och hållbarhet står i fokus.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.