• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Ethimo Infinity Solsäng - Vit Lightwick/Aluminium

Leveranstid: 8-12 vardagar
Se solstol med dyna

Välj till Dyna

Ethimo Infinity Solsäng Dyna - Vit

Ethimo Infinity Solsäng Dyna - Vit

+3 190 kr
10 600 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Detta är en otroligt bekväm solsäng ur Infinity kollektionen. Solsängen erbjuder din uteplats en sofistikerad och modern känsla samtidigt som komforten är på topp. Matcha gärna med andra möbler ur Infinity kollektionen för att få en komplett uteplats. Köp gärna till en bekväm vit dyna för att kunna variera utseende på dina solstol och få en komfort som är oemotståndlig.

Infinity kollektionen tar sitt namn från de oändliga möjligheterna kollektionen erbjuder. Här ingår allt ifrån lounge delar som kan kombineras ihop enligt egna önskemål till eleganta mat- och cafégrupper. Denna solsäng är tillverkad av en mix mellan lightwick fibrer och miljövänligt aluminium. Lightwick fibrer är ett trådaktigt material som har vävts ihop i väl genomtänkta mönster för att erbjuda maximal komfort. Denna kombination tillsammans med en lättviktig aluminiumram ger en känsla av sofistikerade och eleganta utemöbler som erbjuder både komfort och hållbarhet. 

Dynan som kan köpas till är tillverkad i akryl. Detta är ett material som har hög motståndskraft mot ljus och passar därför optimalt för utemöbler. Dynan är vattenavvisande och motståndskraftig mot UV-strålning för att erbjuda maximal livslängd. 

- Material: Lightwick & Aluminium
- Mått (LxBxH): 200 x 70 x 32 cm
- Vikt: 15 kg
- Armstöd: Nej
- Ställbar
- Dynor kan köpas till

Specifikationer

Leveranstid 8-12 vardagar
Varumärke Ethimo
Färg Vit
Material
Ljuskälla
Tillval (köpes separat)

Leverans

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating