icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Ethimo Freedom Hängparasoll Grå 300x300 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Ethimo

Ethimo Freedom Hängparasoll Grå 300x300


30 895 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar
Finns även som:
Mer från: Parasoller

Parasollet Freedom från Ethimo är ett stort och runt parasoll med en stilren design. Tack vare sitt smarta stativ kan parasollet stå vid sidan och ändå ge skugga på rätt plats. 


Tyget är tillverkat i det slitstarka materialet polyester. 

 

Skötselråd
Även parasoller i slitstark polyester kräver skötsel då de påverkas av väder och vind. Det enklaste är att trä över ett parasollskydd mellan användningstillfälle eller ställ undan parasollet när det blåser kraftigt eller när det inte används under en längre period för att förlänga livslängden och hålla ditt parasoll fräscht. Behandla gärna med vattenavvisande impregnering innan användning för att optimera användningen av ditt parasoll.

Varumärke Ethimo
Färg Grå
Material Aluminium
Material Polyester
Storlek (LxBxH): 370x300x290 cm
Ethimo

Ethimo

Ethimo hämtar sin inspiration från de typiska färger och element som kännetecknar det italienska landskapet och som omger företagets verksamma plats. Det azurblå havet, stränderna, olivlundarna och inte minst de egna vackra pion-odlingarna. Design, komfort och allra högsta kvalitet i kombination med naturmaterial, miljö och hållbarhet står i fokus.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.