• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Ethimo Essenza Solsäng - Teak

Leveranstid: 8-12 vardagar
18 800 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Stilren och elegant solstol ur Essenza kollektionen. Solstolen är låg i höjden och kommer med en ivory-vit dyna för att ge din solstol en somrig känsla men också ge dig ultimat komfort för att kunna njuta av långa soliga dagar.

Alla möbler ut Essenza kollektionen är tillverkad av teak, som inte bara är snyggt utan även praktiskt på alla typer av möbler, speciellt utemöbler. Essenza kollektionen erbjuder detaljer i borstat stål som binder samman metall och teak. Dessa detaljer gör även att möbler ur Essenza kollektionen sticker ut jämfört med möbler i endast teak. All teak som Ethimo använder kommer från kontrollerade skogplanteringar i Thailand och Indonesien. Resultatet är ett högkvalitativt material som är utmärkt för utemöbler. Möblerna är särskilt motståndskraftiga mot temperaturförändringar, vatten, luftfuktighet och saltvatten. 

Dynan som ingår är tillverkade i akryl. Detta är ett material som har hög motståndskraft mot ljus och passar därför optimalt för utemöbler. Dynorna är vattenavvisande och motståndskraftiga mot UV-strålning för att erbjuda maximal livslängd. Dynan är ca 9 cm tjock och täcker hela solstolen.

- Material: Teak med list i borstad stål
- Mått (LxBxH): 210 x 80 x 15 cm
- Armstöd: Nej
- Ställbar
- Dyna ingår!

Specifikationer

Leveranstid 8-12 vardagar
Varumärke Ethimo
Färg Teak
Material
Ljuskälla
Tillval (köpes separat)

Leverans

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating