• Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Ethimo Essenza Solsäng Lounge - Teak

Leveranstid: 8-12 vardagar
45 000 kr
Fri frakt och fri retur Snabb leverans 14 dagars öppet köp Stort sortiment

Produktbeskrivning

Detaljer

Majestätisk lounge som består av två solsängar och vita gardiner för att kunna avskilja sig från både solen och omgivningen. Sängarna är ställbara åt båda hållen så att man kan ligga bredvid varandra eller mot varandra om så önskas. Loungen har hjul för att kunna förflyttas vid önskemål. 

Alla möbler ut Essenza kollektionen är tillverkad av teak, som inte bara är snyggt utan även praktiskt på alla typer av möbler, speciellt utemöbler. Essenza kollektionen erbjuder detaljer i borstat stål som binder samman metall och teak. Dessa detaljer gör även att möbler ur Essenza kollektionen sticker ut jämfört med möbler i endast teak. All teak som Ethimo använder kommer från kontrollerade skogplanteringar i Thailand och Indonesien. Resultatet är ett högkvalitativt material som är utmärkt för utemöbler. Möblerna är särskilt motståndskraftiga mot temperaturförändringar, vatten, luftfuktighet och saltvatten. 

Dynorna som ingår är tillverkade i akryl. Detta är ett material som har hög motståndskraft mot ljus och passar därför optimalt för utemöbler. Dynorna är vattenavvisande och motståndskraftiga mot UV-strålning för att erbjuda maximal livslängd. Dynorna är ca 9 cm tjocka och täcker hela solstolen.

- Material: Teak med list i borstad stål
- Mått (LxBxH): 215 x 170 x 198 cm
- Armstöd: Nej
- Vikt: 40 kg
- Ställbara sängar åt båda hållen
- Ivoryfärgade dynor ingår!

Specifikationer

Leveranstid 8-12 vardagar
Varumärke Ethimo
Färg Teak
Material
Ljuskälla
Tillval (köpes separat)

Leverans

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt

Skriv din egen recension

Vilket betyg ger du denna produkt?

Rating