icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Ethimo Essenza Matgrupp - Teak har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Ethimo

Ethimo Essenza Matgrupp - Teak


55 000 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar

Komplett matgrupp ur kollektionen Essenza. Matgruppen erbjuds här med ett stort och rymligt matbord samt fyra stolar. Border mäter 200x100 cm och erbjuder plats för upp till åtta personer. Vid önskemål kan flera stolar köpas till, dock endast i 4-pack. 

Alla möbler ut Essenza kollektionen är tillverkad av teak, som inte bara är snyggt utan även praktiskt på alla typer av möbler, speciellt utemöbler. Essenza kollektionen erbjuder detaljer i borstat stål som binder samman metall och teak. Dessa detaljer gör även att möbler ur Essenza kollektionen sticker ut jämfört med möbler i endast teak. All teak som Ethimo använder kommer från kontrollerade skogplanteringar i Thailand och Indonesien. Resultatet är ett högkvalitativt material som är utmärkt för utemöbler. Möblerna är särskilt motståndskraftiga mot temperaturförändringar, vatten, luftfuktighet och saltvatten.

- Matgrupp:1 bord och 4st stolar
- Material: Teak med list i borstad stål
- Mått Bord (LxBxH): 100 x 200 x 76 cm
- Mått Stolar (BxDxHxSitthöjd): 58 x 56 x 81 x 45 cm
- Antal sittplatser: 4 st
- Antal möjliga sittplatser vid bordet: 8 st
- Stapelbara stolar: Nej

Varumärke Ethimo
Färg Teak
Material Trä
Ethimo

Ethimo

Ethimo hämtar sin inspiration från de typiska färger och element som kännetecknar det italienska landskapet och som omger företagets verksamma plats. Det azurblå havet, stränderna, olivlundarna och inte minst de egna vackra pion-odlingarna. Design, komfort och allra högsta kvalitet i kombination med naturmaterial, miljö och hållbarhet står i fokus.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.