Ethimo Elle Solstol Teak/Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Ethimo

Ethimo Elle Solstol Teak/Vit


4 895 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 8-12 vardagar
Finns även som:
Mer från: Ethimo Solstolar Elle

En klassisk däckstol med modern design och oslagbar komfort. Stolen är ställbar men såklart även hopfällbar för att enkelt kunna tas med på utflykter. Helt enkelt en optimal solstol som är perfekt för alla tillfällen. Stolen finns i flertalet olika färger och går utmärkt att matcha med andra utemöbler i teak från Ethimo.


Alla solstolar ur Elle kollektionen har en ram som är tillverkad i teak, som inte bara är snyggt utan även praktiskt på alla typer av möbler, speciellt utemöbler. All teak som Ethimo använder kommer från kontrollerade skogplanteringar i Thailand och Indonesien. Resultatet är ett högkvalitativt material som är utmärkt för utemöbler. Möblerna är särskilt motståndskraftiga mot temperaturförändringar, vatten, luftfuktighet och saltvatten.


Sittdynan är tillverkad i ett material som heter Ethitex. Detta är ett syntetiskt material tillverkat av en mix av andningbara och miljövänliga platsfibrer. Ethitex kännetecknas av att materialet har en otrolig tålighet samtidigt som det är väldigt luftigt och lättskött. Materialet är dessutom vattenavvisande och motståndskraftiga mot UV-strålning. Av dessa anledningar, tillsammans med att Ethitex är erbjuder en oslagbar komfort, använder Ethimo detta material till en mängd av sina solstolar och solsängar. 
 


- Material: Teak / Ethitex
- Mått (LxBxH): 100 x 62 x 88 cm
- Armstöd: Nej
- Vikt: 6 kg
- Ställbar & Hopfällbar
- Färg på sittdyna: Ivory

Varumärke Ethimo
Färg Teak, Vit
Material Trä
Ethimo

Ethimo

Ethimo hämtar sin inspiration från de typiska färger och element som kännetecknar det italienska landskapet och som omger företagets verksamma plats. Det azurblå havet, stränderna, olivlundarna och inte minst de egna vackra pion-odlingarna. Design, komfort och allra högsta kvalitet i kombination med naturmaterial, miljö och hållbarhet står i fokus.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.