Ethimo Clessidra Bord har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp t.o.m 10 jan
Ethimo

Ethimo Clessidra Bord


2 695 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp t.o.m 10/1

Leveranstid: 8-12 vardagar
Mer från: Utebord Ethimo Bord

Elegant och stilrent bord ur Clessidra kollektionen. Bordet är ett perfekt komplement till möblerna ut Clessidra kollektionen men kan även matchas med andra möbler eller användas på egen hand. 

Varumärke Ethimo
Färg Vit
Material Aluminium
Material Aluminium
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 63 x 63 x 41 cm

Alla möbler i serien Clessidra är tillverkade i aluminium. All metall som Ethimo använder är behandlade för att säkerställa rostfrihet, optimal kvalité och bästa möjliga hållbarhet vid använding utomhus. När möblerna har färgats har Ethimo använt sig av färg som är anpassad för använding utomhus och som är fri från alla giftiga metaller. 

 

Dynorna som ingår är tillverkade i akryl. Detta är ett material som har hög motståndskraft mot ljus och passar därför optimalt för utemöbler. Dynorna är motståndskraftiga mot UV-strålning för att erbjuda maximal livslängd.

Ethimo

Ethimo

Ethimo hämtar sin inspiration från de typiska färger och element som kännetecknar det italienska landskapet och som omger företagets verksamma plats. Det azurblå havet, stränderna, olivlundarna och inte minst de egna vackra pion-odlingarna. Design, komfort och allra högsta kvalitet i kombination med naturmaterial, miljö och hållbarhet står i fokus.

Leveranstid 8-12 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.