icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Ester Soffbord 88 Rund Vit/Vit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Ester Soffbord 88 Rund Vit/Vit


1 995 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Mer från: Bord Soffbord RGE

Ester är en lättplacerad serie som innehåller många olika produkter. Stilen är enkel, skandinavisk och med en "touch" av retro där trä och metall blandas på ett smakfullt sätt.


Material: MDF/Metall
Yta: Lack
Färg: Vit/Vit
Mått (ØxH): 88 x 52 cm


Varumärke RGE
Färg Vit

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.