icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Emelie 3-sits soffa Ljusgrå Sammet har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

SleepoHome

Emelie 3-sits soffa Ljusgrå Sammet


12 995 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-7 vardagar

Emelie är en elegant soffa som är designad av stilsäkra instagrammaren/bloggaren 34kvadrat. Soffan kommer i sammet med duntopp i både sits- och ryggdynor. Armstöden är smala och benen är tillverkade i metall, allt för att bidra till det eleganta utseendet. Soffan har en mjuk komfort som gör att du sjunker ner ordentligt i soffan.


Emeilie-soffan är klädd med ett sammetstyg.

 

Med undantag för ben så levereras soffan färdigmonterad. Kontrollera därför gärna måtten så att soffan går in genom en eventuell hiss eller trappa vid transport.

Varumärke SleepoHome
Storlek (BxDxH) 242 x 99 x 88 cm
Sittbredd 214 cm
Sitthöjd ca 44 cm
Sittplymå Duntopp
Stomme Björkplywood och furu
Färg Grå, Ljusgrå
Ben Metallben

SleepoHome

SleepoHome är våra handplockade produkter med allt från tidlösa klassiker till modern design, med kvalitet och utformning i centrum. Sleepo har en lång erfarenhet av möbler & inredning, och har under snart ett decennium hjälpt till att inreda hem över hela Sverige.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.