Elvang Classic Pläd Beige 130x200 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Elvang

Elvang Classic Pläd Beige 130x200


1 299 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Inredning Plädar Elvang

Enkel och traditionell ullpläd från Elvang. Gjord i 50% alpacka ull, 40% får ull och 10% mikrofibrer. Mjuk och behaglig i en beige ton. Inspirerad av traditionellt skandinavisk design med ett minimalistiskt formspråk och stilfulla färgtoner. Tidlös design för både mys och dekoration. World Fair Trade Organization certifierad. Endast kemtvätt.

 

(BxL): 130 x 180 cm


Varför alpacka ull?

Alpacka ullen är välkänd för att vara oerhört mjuk och tålig samt att den erbjuder mer värme än andra sorters ull. Ullen är även hypoallergen då den inte innehåller lanolin.

Varumärke Elvang
Färg Beige
Material Ull
Elvang

Elvang

Elvang skapar vackra och kvalitativa plädar i alpacka ull. Elvang har valt att jobba med alpacka ull då den är välkänd för att vara oerhört mjuk och tålig samt att den erbjuder mer värme än andra sorters ull. Det är just därför Elvangs plädar är så mjuka och mysiga med en riktigt lyxig känsla.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.