icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Elsa Soffbord Med Låda Lönn har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt över 499 kr
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Elsa Soffbord Med Låda Lönn


1 795 kr
Fri frakt över 499:- Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Mer från: Bord Soffbord RGE

Elsa Soffbord är ett stirent bord med hög kvalitet.  Bordet är av lönn och har en praktiskt inbyggd låda som ger en snygg detalj till bordets design.
 
Material: Lönn
Mått (HxDxB): 50x17x118 cm


Varumärke RGE
Färg Lönn

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.