icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Elsa Rumsavdelare Lönn har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Elsa Rumsavdelare Lönn


4 495 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Mer från: RGE Hyllor

En härlig och stilren rumsavdelare som på ett snyggt sätt hjälper dig att få boendet att kännas större. Med att avskärma en del av ett rum så får du inte bara en praktisk och snygg hylla till hemmet, men det öppnar även möjligheten att få som ett extra rum. Tack vare den öppna designen så kan du själv välja hur mycket man ska kunna se igenom till den andra sidan och det ger en mer öppen och luftig känsla.

Hyllan passar självklart även som standard hylla stående direkt mot väggen.

 

Materia: Lönn

Färg: Lönn

Storlek (HxDxL): 160 x 32 x 180 cm

Varumärke RGE
Färg Lönn

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.