icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Elsa DVD hylla 180 Björk har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
RGE

Elsa DVD hylla 180 Björk


1 187 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar

Elsa DVD hylla är en praktisk hyllmöbel i stilrent simpel design öppen för egen dekoration och design. Tack vare hyllans praktiska storlek så kan du enkelt designa den lite som du vill i hemmet. Hyllan passar bra för bland annat CD skivor, DVD, böcker, blommor eller annan dekoration.


Färg: Björk
Mått (HxBxL): 15 x 17 x 118 cm

 
Varumärke RGE

RGE

Bolaget startade 1997 av Jan-Erik Allstrin i Upplands Väsby som ett mindre tradingbolag. 2007 hade R.G.E AB växt ur sina lokaler i Upplands Väsby och flyttade då till nybyggda lokaler i det expansiva logistikområdet i Rosersberg norr om Stockholm. R.G.E AB har en tradition i att presentera ett antal nyheter varje år och ser det som en viktig positionering på marknaden. Idag har R.G.E AB flera egna produktserier bestående av matgrupper, förvaring och hallmöbler.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.