icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Elle 2-Sits Soffa Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Comfort

Elle 2-Sits Soffa Grå


3 497 kr

Rek pris: 4 995 kr

* Obligatoriska fält

Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 2-7 dagar
Mer från: Comfort Rea 2-sits soffa

Elle är en stilren soffa med en härlig komfort. Elle ingår i en klassisk serie soffor i tidlös skandinavisk design. Modellen följer de senaste trenderna med simpla ben, smala armstöd och raka och tydliga linjer.


För att du ska kunna sätta din prägel på soffan så får du välja mellan 15 cm träben eller 13 cm metallben. Den tjocka sittdynan ger en bra följsamhet och är medelmjuk i sin komfort. 

Varumärke Comfort
Storlek Bredd x Djup x Höjd: 165 x 90 x 80 cm
Sittbredd 150 cm
Sitthöjd 45 cm
Sittdjup 65 cm
Stomme Björkplywood och furu
Sittplymå Polyeterskum med volymvikt 30 kg/m³
Slitstyrka tyg 49 000 Martindale
Färg Grå

En 2-sits soffa är perfekt för dig som är ute efter en soffa som är anpassningsbar och som upptar lite plats i hemmet. 2-sits soffor är dessutom väldigt lätta att kombinera med en annan soffa eller fåtölj för att skapa en mysig stämning i vardagsrummet. Våra 2-sits soffor kommer i en mängd utföranden vilket gör att du enkelt kan välja den soffa som bäst skulle kompletterar ditt hem. 

 

Elle 2-sits soffa är klädd med Inari tyg. Inari är tillverkat i 100% polypropen. Detta skapar ett tyg i konstfibrer med väldigt låg vikt men extrem slitstyrka och lång livslängd. Inari är ett följsamt tyg som erbjuder en härlig sitt- och liggkomfort. Tyget är dessutom lätt att underhålla och tål handtvätt samt kemtvätt. Inari tyget har en slitstyrka på 49 000 Martindale och en Pilling kapacitet mot noppor på 4 av 5. 

 

Sofforna i Elle serien kräver endast montering av ben! 

 

Övrig information

Armstöd, Bredd: 7 cm

Höjd Ben: 15 cm

Leveranstid 2-7 dagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.