icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Elin 2-sits Soffa Grå har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp


Helgkampanj 27-28 maj:
20% rabatt på alla ordinarie priser:
Använd rabattkod SOL20 i kassan
 

SleepoHome

Elin 2-sits Soffa Grå


9 495 kr
Fri frakt Fri retur Öppet köp

Leveranstid: 3-5 veckor

Elin 2-sits soffa. 166 cm bred.

 

Elin är en elegant och stilren soffa för det moderna hemmet. Den minimalistiska designen tillsammans med en oemotståndlig komfort har gjort att Elin snabbt har blivit en favorit. Det är en unik soffa då den är rejäl med en stabil träram samtidigt som designen ger soffan ett nätt och modemedvetet utseende. 

Varumärke SleepoHome
Storlek Yttermått (BxHxD): 166 x 95 x 91 cm
Sittbredd 152 cm
Sitthöjd 45 cm
Sittdjup 57 cm
Sittplymå 35 kg kallskum & 200 gr fiber
Stomme Trä & Plywood
Färg Grå
Ben Träben


Sitsen är uppbyggd av mjuk duntopp och nozag-fjädrar för att garantera en inbjudande känsla. I de 20 cm höga sittplymåerna sitter Nozag-fjädrar som bidrar till att sittkomforten blir otroligt behaglig. För en komplett soffa så har de ca 20 cm tjocka ryggplymåerna stoppats med polyesterfibrer så att din soffa ska vara bekväm och hållbar år efter år. 


Träramen och de höga ekbenen garanterar en stabilitet och kvalitet som gör att du kommer kunna njuta av din Elin soffa i många år framöver. 


För att skapa en komplett soffa så har Elin klätts med ett tyg i en blandning av polyester, bomull, viskos och linne. Kombinationen har satts ihop för att skapa ett tyg som inte bara ser bra ut men som dessutom är oerhört skonsam och mjuk mot huden samtidigt som det är slitstarkt. Tyget på dynorna är avtagbart och går att kemtvättas.

SleepoHome

SleepoHome är våra handplockade produkter med allt från tidlösa klassiker till modern design, med kvalitet och utformning i centrum. Sleepo har en lång erfarenhet av möbler & inredning, och har under snart ett decennium hjälpt till att inreda hem över hela Sverige.

Leveranstid 3-5 veckor
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. I vår kassa har du möjlighet att välja till inbärning av produkten för 395 kr samt bortforsling av gammal produkt för 495 kr.
Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.